A fehér farmer öt élete

A fehér farmer öt élete

Valószínűleg sokunk gardróbjában lapul egy fehér farmer, vagy egy ehhez hasonló nadrág, mely egyébként remek alapdarabja lehet az idei tavaszi-nyári megjelenésünknek. Amilyen egyszerű a maga nemében, olyan könnyedén variálható: ha kell, sportosan hordjuk, ha kell, munkahelyre is felvehetjük, de egy esti randira is kiváló választás lehet.

Nyaraláskor se felejtsd otthon!

Ha a szabadságunkat töltjük, szeretünk kényelmesen, lazán öltözködni, de ekkor sem kell lemondanunk a nőies szettekről. Kényelmes fehér pólóval vagy crop toppal igazán mutatós szerelés, melynek elmaradhatatlan kiegészítői lehetnek a szalmakalap, a napszemüveg, a kényelmes szandál és egy laza kis táska vagy hátizsák.

Szaladgálós napokra is kiváló

Ügyintézés, rohangálás vár rád egész nap? Öltözz kényelmesen, de ez persze nem jelenti azt, hogy topisan. Végy egy laza felsőt, majd egy virágos sálat a nyakadba, hiszen a virágok nagyon hódítanak az idén mindenféle formában. Ami a táskákat illeti, a barna minden árnyalata trendi, így ezzel biztosan nem lőhetsz mellé. Kapj fel egy kényelmes telitalpú szandált és már indulhatsz is!

Csajos csevejre

Összeültök a barátnőkkel egy kis sütire és kávéra? A nőies stílusod ekkor se hagyd otthon. A vállat szabadon hagyó, sok esetben fodros felsők nagyon vonzzák a tekintetet, nem véletlenül az idei szezon nagy slágerei ezek. Egy könnyű szandál, egy borítéktáska, és kész is a nagyszerű outfit.

csajos csevejre

Munkahelyre

Ha olyan a munkaköröd, hogy a sportosan elegáns stílus abszolút megengedett, akkor egy hajszálcsíkos vagy sötét színű inggel és hozzá illő blézerrel kellően könnyed, de mégis elegáns lehetsz. Bár újabban a kiegészítők (pl. a cipő és a táska) nem feltétlenül kell, hogy passzoljon egymáshoz, eltérhet akár 1-2 árnyalattal is, ugyanakkor egy professzionális külsőhöz inkább válassz azonos színű, stílusában is egyező darabokat.

munkahelyre2 munkahelyre

Esti randira, partira

A nyár amúgy is a világos színű ruhadarabok szezonja, és ez vonatkozik az esti megjelenésünkre is. A fehér farmerhez mindenképp nőies, szexi felsőt válassz, ami lehet fodros, lehet csillogó, akárcsak a hozzá passzoló hangsúlyosabb nyaklánc, fülbevaló, karkötő. Ha hűvösebb az este, egy bőrdzseki kiváló választás lehet ehhez a szetthez, egy feltűnőbb szandállal.

randira