Napszemüvegek a sztárok stílusában

kiemelt kép

A nyári trendeket böngészve érdemes körülnézni a vörös szőnyegen is, vajon mit hordanak a hírességek, mint például Beyoncé vagy Rihanna. Igaz lehet akkor is, ha trendi, vagy ha éppen olyan egyedi fazont keresel, amely biztosan nem jön veled szembe az utcán.

Mint a Mátrixban

A Mátrix című filmben láthattunk olyan lencséket, mint amilyeneket Rihanna is viselt a legutóbb Cannes-ban, természetesen Trinity stílusában.

Rihanna Cannes Mátrix

Prince után szabadon

A Purple rain sztárjának kerek lencséjű szemüvege akkoriban is hatalmas sikert aratott és ez a diadalmenet újra elindult. Az énekes 1984-től tavaly bekövetkezett haláláig hordta eme ikonikus darabot, pontosabban formát.

Prince2 Prince

Cicás vonal á la Beyoncé

Az énekesnő nem csak zenéivel igyekszik lenyűgözni rajongóit, de számos party és egyéb fotóival is. Ami a napszemüveg stílusát illeti, abszolút a nőies vonalat képviseli cicás fazonú darabjaival.

Beyoncé cicás

Az abszolút cicás

Nem újdonság ez a trend, sőt Kendall Jenner és barátai a leglátványosabb darabokat is felvették tavaly nyáron, de kissé visszafogottabb és még nőiesebb darabokat viselhetünk, mondjuk olyat, mint annak idején Grace Kelly, vagy amilyet Elisabeth Moss is Cannes-ban a vörös szőnyegen.

Elisabeth Moss pillangós

Szívek a múltból

A ’80-as évek egyik jellegzetes darabja ütötte fel újra a fejét a napszemüvegek világában, romantikus, szív alakú és stílusosan lencsével. Mondjuk olyan, mint amilyet Carly Chaikin orrán is láthatott az amerikai közönség.

Carly Chaikin szívecskés

Díva a vörös szőnyegen

Susan Sarandon már számtalanszor mutatkozott a vörös szőnyegen, szenzációsabbnál szenzációsabb ruhákban és persze, napszemüvegekben. Ha szeretnél te is úgy festeni, mint egy igazi díva, ezzel a klasszikus fazonú szemüveg fazonnal nem lőhetsz mellé.

Susan Sarandon